Netwerk van mensen> Kennis & Verbinding
Netwerk van mensen

VUvereniging is een maatschappelijk netwerk van mensen die zich verbonden en betrokken voelen bij de bijzondere identiteit van de VU en VUmc.

Sluiten Wie wij zijn >
Maatschappelijke programmering> Kennis & Verbinding
Maatschappelijke programmering

VUvereniging organiseert evenementen, lezingen, debatten en andere bijeenkomsten.

Sluiten Activiteiten >
Bijdragen aan een betere wereld> Kennis & Verbinding
Bijdragen aan een betere wereld

Wij steunen initiatieven die een relatie hebben met onze doelstelling. VUvereniging financiert in 2016 bijzondere leerstoelen van de VU, verstrekt subsidies en levert een bijdrage aan beurzen.

Sluiten Wij steunen >

Wij steunen: Migration Law Clinic

Juni 2017
    De getalenteerde studenten van de Migration Law Clinic houden zich bezig met lopende juridische zaken en geven hierover advies. Een intensieve, en zeer belonende, vorm van onderwijs.

Lees hier hoe dat in zijn werk gaat >>

Profiel: nieuw verenigingslid Ruben Boyd

Juni 2017
    Ruben switchte van Klinische Psychologie naar Cognitive Science en houdt zich naast zijn studie bezig met het ontsluiten van topscripties voor een breder publiek.

Lees hier het hoe, waarom en wat >>

Bas Heijne nieuwe Vrije Schrijver

Mei 2017
    foto: Eddo HartmannMet colleges, columns, lezingen en verhalen geeft hij zijn persoonlijke reflecties op het jaarthema Science for Sustainability en treedt op tijdens belangrijke evenementen als de Opening Academisch Jaar en de Dies Natalis.

Lees alles over de Vrije Schrijver >>