Ontmoetingsbijeenkomst leden VUvereniging

Dylan Vianen

VUvereniging

Lezing

VUvereniging organiseert midden juni, na de Ledenraadsvergadering, een interessante lezing met aansluitend een netwerklunch voor haar leden. Dylan Vianen spreekt over A Broader Mind, een nieuw onderwijsprogramma voor VU-studenten.
Op initiatief van Jaap Winter, de vorige voorzitter van het College van Bestuur, zoekt de VU naar de invulling van haar bruto academische waarde, ook in haar onderwijs. Dat heeft geleid tot A Broader Mind, een vernieuwend onderwijsprogramma voor de bachelorfase. A broader mind wordt ontwikkeld in samenwerking met de Bildung Academie. Dylan Vianen, lid van het kernteam van de Bildung Academie komt er alles over vertellen.
Dylan Vianen
Een goede gelegenheid voor inhoudelijke verdieping, ontmoeting met andere leden en aansluitend lunch.

(inloop vanaf 11:45 uur)
12:00 - 13:00    Lezing door Dylan Vianen
13:00 - 14:00    Lunch

AANMELDEN
Verplicht, stuur voor 4 juni een email met naam en telefoonnummer naar vereniging@vu.nl.