De Vrije Wereld: De warme kersteditie

De Vrije Wereld: De warme kersteditie

VUvereniging

Lezing

Welkom bij de warme kerst van VUvereniging! Alles staat klaar, je hoeft niets meer te regelen. Schuif aan en ontdek hoe onze gasten denken over Kerstmis.

Studenten van Green Office VU vragen zich af of we ons geen zorgen moeten maken over de oplopende decembertemperaturen. Ze geven je tips en tricks voor duurzame kerstcadeaus én over hoe je het tegelijkertijd gezellig houdt met je familie.
NEWConnective, het studentenplatform voor zingeving, gaat op zoek naar wat de kerstgedachte vandaag nog betekent.
Popjournalist Jan Vollaard (NRC) vertelt over het ontstaan van de klassieker White Christmas en zangers van het VU-Kamerkoor (VUKK) zingen verrassende kerstliedjes.

Gratis-gluhweinOndertussen serveren we (gratis!) glühwein en andere drankjes bij de bar. Kortom: je zit er warmpjes bij tijdens de eerste editie van De Vrije Wereld.

TOEGANG & LOCATIE
Tijd: 16.00-17.00 uur, met na afloop o.a. gratis glühwein. Deuren open om 15.45 uur.
Locatie: Botanische Tuin Zuidas (in de Wintertuin-kas)
Toegang: gratis. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via onderstaand formulier. Gewoon langskomen kan ook, vol=vol.

SMAAKT NAAR MEER?
Ga naar de homepage van De Vrije Wereld voor andere data en programma's.