De toekomst van duurzaamheid - dilemma's voor de consumptiemens

De toekomst van duurzaamheid - dilemma's voor de consumptiemens

VUvereniging

Overig

Donderdag 10 oktober: de Dag van de Duurzaamheid, tevens de vijfde verjaardag van Green Office VU. Reden voor een feestje dus.
In deze editie kijken we naar de toekomst van duurzaamheid. Hoe zorgen we dat we goed voor de aarde én de mens zorgen, zodat we nog heel lang vooruit kunnen? Hoe houden we natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen over voor volgende generaties? Aansluitend is iedereen van harte welkom bij het jubileum van Green Office VU met op het programma hun groene jaaroverzicht, vegan food en green karaoke.

Het volledige programma wordt begin september bekend gemaakt. Houd de website in de gaten. Reserveren kan alvast via onderstaand formulier.

DATUM, LOCATIE & TOEGANG
Donderdag 10 oktober, 16.00-17.15 uur, met een gratis drankje aan de bar.
Deuren open om 15.45 uur. Let op: aanvang is stipt 16.00 uur.
Locatie: Botanische Tuin Zuidas (in de Wintertuin-kas): Van der Boechorststraat 8, Amsterdam.
Toegang: gratis
Reserveren: Via onderstaand formulier. Langskomen kan ook, maar let op: vol is vol.

SMAAKT NAAR MEER?
Ga naar de homepage van De Vrije Wereld voor andere data en programma's.