Abraham in wonderland

George Harinck

Vrije Universiteit Amsterdam

Lezing

George HarinckIn 2020 is het een eeuw geleden dat Abraham Kuyper overleed. Tijdens zijn lange leven heeft Kuyper een enorme invloed gehad op allerlei zaken in kerk, politiek, media en de organisatie van de samenleving. En nu? Wat is er honderd jaar later over van zijn erfenis? George Harinck, Kuyper-kenner en hoogleraar Geschiedenis van het Protestantisme laat zijn licht schijnen over de betekenis van Kuyper in de 21e eeuw.

Toegang & tickets
Toegang voor leden VUvereniging is gratis.
Aanmelden verplicht via redactie@hetgoedeleven.nl (graag met vermelding van VU-vereniging)

De kosten voor niet-leden bedragen €15,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. De kosten voor een drankje tijdens de pauze of nazit zijn voor eigen rekening.
Koop hier je ticket