Mijn solitaire campusleven

Mijn solitaire campusleven

Vrije Universiteit Amsterdam

3D-CourageousConversations

Velen van ons voelen zich door de lockdown verstoken van sociale interactie. We ontmoeten onze vrienden, docenten en medestudenten vooral online terwijl je in je eentje achter je computer zit. Dit is vooral hard voor eerstejaars studenten, die hun nieuwe leven beginnen zonder de campus en klaslokalen waar je normaal gesproken mensen ontmoet en nieuwe vrienden maakt.

We nodigen eerstejaarsstudenten uit om hun ervaringen en verhalen met elkaar te delen. Dit gesprek vindt plaats in een 'brave space', wat betekent dat gevoelens geldig zijn, en dat wat tijdens het gesprek wordt gezegd niet buiten het gesprek zal worden gedeeld.

Deze bijeenkomst is Engelstalig.

TOEGANG & AANMELDEN
Maandag 31 mei
Gratis toegang (via Zoom)
Aanmelden via dit formulier

Over Courageous Conversations

Courageous Conversations zijn moedige gesprekken over ongemakkelijke vragen met soms schurende antwoorden. De online gesprekken worden georganiseerd door het 3D Debatcentrum en het VU Diversity Office.
Elke Courageous Conversation is toegankelijk voor leden van de VU-gemeenschap. We gebruiken Zoom breakout rooms om onderwerpen verder uit te diepen en in kleine groepen meer persoonlijk te kunnen bespreken.

De Courageous Conversations zijn een ‘brave space’. Dit houdt in dat elke mening telt, elke ervaring is persoonlijk en wat er binnen de Conversations gezegd wordt, mag niet buiten de Conversation gedeeld worden.
Elke Courageous Conversation vindt plaats op een ander tijdstip, soms in het Nederlands en soms in het Engels.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE VUVERENIGING

Het Debatcentrum 3D wordt met een subsidie ondersteund door de VUvereniging.
Bekijk onze pagina over 3D of bekijk alle gesubsidieerde projecten.