Afscheid oude en installatie nieuwe Ledenraad

Op zaterdag 24 juni heeft onze vereniging afscheid genomen van de oude Ledenraad. Velen hebben zich vier jaar of langer ingezet voor VUvereniging in roerige tijden en hebben een stevige basis gevormd voor de aankomende jaren.

24-06-2017 | 12:03

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 24 juni werd afscheid genomen van de oude Ledenraad. Voorzitter Willem Schoonen sprak de vertrekkende leden toe.
Willem Schoonen
Hij refereerde aan de laatste vier jaar als een bewogen tijd, waarin veel moeilijke dossiers de revue passeerden. Namens de vereniging sprak hij zijn dank uit voor de inzet waarmee de betrokken leden zich hebben gekweten van hun taak. Dankzij hen kan de nieuwe Ledenraad met een goede basis starten.

Samenstelling
Vijftien leden zijn opnieuw verkozen. Aangevuld met 15 nieuwe leden is de groep weer op volle sterkte. De Ledenraad is zowel qua leeftijd als achtergrond diverser geworden.
De nieuwe Ledenraad treedt officieel in functie op 1 juli 2017. De eerste plenaire vergadering van de nieuwe Ledenraad is op 1 september.

Bekijk hier de nieuwe Ledenraad