Wouter Bos neemt afscheid

In een persoonlijke videoboodschap aan de Ledenraad neemt Wouter Bos ook afscheid van VUvereniging

25-09-2018 | 9:40

PeVa_IMG_8596_VuvereningEind juni is aangekondigd dat VUmc bestuursvoorzitter Wouter Bos per eind september 2018 het VU Medisch Centrum zal verlaten. Hij wordt CEO bij investeringsbank Invest-NL.
Vice-voorzitter Chris Polman neemt zijn functie waar tot de procedure om tot een opvolger te komen is afgerond.

Afscheid Ledenraad
Wouter Bos heeft de afgelopen vijf jaar als lid van het bestuur van VUvereniging intensief met de Ledenraad samengewerkt. Grote dossiers, zoals het vernieuwen van de grondslag en de bestuurlijke fusie met het AMC, zijn daarbij de revue gepasseerd.

In een persoonlijke videoboodschap neem Wouter Bos afscheid van de Ledenraad VUvereniging: