Op de hoogte blijven
Als je lid bent van VUvereniging ontvang je elke drie maanden een nieuwsbrief. Deze bevat diverse rubrieken. Zo staat er in elke editie een interview met een interessant of prominent lid van de VUvereniging. In de reportages besteden we aandacht aan projecten die VUvereniging ondersteunt: wat gebeurt er allemaal met die bijzondere leerstoelen, beurzen en subsidies? Daarnaast bevat elke nieuwsbrief een overzicht van aankomende evenementen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Ben je geen lid en wil je toch de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de VUvereniging nieuwsbrief. Vanzelfsprekend kun je ook op ieder moment weer opzeggen.

Laatste exemplaar

Bekijk hier het overzicht van de vorige nieuwsbrieven van VUvereniging.

Meer belangstelling?
Naast de nieuwsbrief kun je ook per e-mail aankondigingen van onze evenementen ontvangen. Je krijgt dan én de nieuwsbrief én de aankondigingen.
Registreer je hier als belangstellende.
empty