Ontmoetingsbijeenkomst 19 november

Op 19 november werd de laatste Ledenraadsvergadering van 2016 gehouden. Na afloop was er een ontmoetingsbijeenkomst voor alle verenigingsleden waar ‘De universiteit van de toekomst’ en ‘Bruto academische waarde’ het onderwerp van gesprek was.

De presentaties van René van Woudenberg, Rik Peels en Jeroen de Ridder over de kenniswaarden van de universiteit en van collegevoorzitter Jaap Winter over de verantwoordelijkheid van de academie werden enthousiast ontvangen door de aanwezigen. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige netwerklunch.

Vast voor in de agenda: bij de volgende Ledenraadsvergadering op 24 juni 2017 wordt er weer een ontmoetingsbijeenkomst georganiseerd. Alle leden van VUverening zijn van harte welkom om samen met wetenschappers van VU en VUmc van gedachte te wisselen over actuele thema’s.