Nieuwsperiodieken van VU en VUmc

 
VU en VUmc publiceren regelmatig interessant nieuws voor hun achterban. Een alumnimagazine, een blad voor medici, geïnteresseerden in het VUmc en natuurlijk het onafhankelijke nieuwsblad van de VU: Ad Valvas.
Veel van onze leden hebben een direkte band met de instellingen VU en VUmc of zijn alumnus. Met onderstaande uitgaven kun je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen VU en VUmc.

VU Magazine, speciaal voor VU alumni

VU MagazineIn VU Magazine worden inspirerende alumniverhalen, nieuws, tips, netwerk en VU-wetenschap met oud-studenten gedeeld. De VU wil op deze manier graag in contact blijven en alumni de mogelijkheid bieden elkaar te vinden.
VUmc in praktijk

VUmc in praktijkMet dit digitale magazine houdt VUmc je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Ook lees je verhalen van patiënten en medewerkers én hoe je ons werk kunt steunen. VUmc in praktijk verschijnt 6 keer per jaar.


Ad Valvas

Ad ValvasAd Valvas is het onafhankelijk nieuwsplatform van de VU. Magazine en website worden gemaakt door professionele journalisten en student-reporters.
Het magazine verschijnt op woensdagen, 20 x per jaar, en wordt gratis verspreid op de VU-campus.


VUmc de specialist

VUmc de specialistVUmc de specialist  is het digitale medisch-wetenschappelijk magazine van VUmc. In het magazine lees je achtergrondverhalen over VUmc-wetenschap, -zorg en -onderwijs. VUmc de specialist verschijnt 6 keer per jaar.